(بدن سازی نمود صبر و مقاومت انسان در برابر سختی ها)
بدن سازی در كونگ فو مظهر مقاومت انسان در برابر ضربات بسيار سنگين و كشنده، چه فيزيكی و چه روانی میباشد. به طور مثال اگر در ورزش فوتبال دويدن به عنوان يك ركن اساسی جهت ساخت عضلات تن می باشد، در كونگ فو نيز برای بدن سازی روش خاصی اتخاذ میشود كه با ساير ورزشهای ديگر متفاوت بوده و بخاطر داشتن اسلوب های منحصر بفرد و استثنايی توانسته است وجه خاصی در ميان ورزشهای رزمی كسب كند. روشهايی كه همه كس را يارای انجامشان نيست. به طور مثال در بدن سازی كونگ فو به جای استفاده از وسايل ورزشی، شخص كونگ فو كار بدون ابزار موظف به ساخت تمامی عضلات خود میباشد و اين روش به شخص امكان می دهد تا در هر شرايطی بدون در دست داشتن وسايل مختلف با تكيه بر اعضای بدن خود و قدرت بكارگيری آنها پس از مدتی در خود نيرويی توليد كند كه ضربات كشنده بر بدن وی هيچگونه اثری بر جای نگذارند، بطوریی كه قادر می شود وزنه های سنگین (مانند جدولهای سیمان) را بر روی قفسه سينه خود بوسيله پتك سنگين خورد و تكه تكه كرده و يا با دستهای خود بتواند بر اجسام سخت از قبيل بتون، سنگ مرمر، آجر، يخ و غيره نفوذ پيدا كند.
كونگ فو داشتن هيچ نقطه ضعفی را در بدن جايز نمی داند و بر خلاف ورزشهای رزمی ديگر كه از نقاط ضعف بدن خود میگريزند و آن نقاط را در ضعف خود باقی میگذارند. معتقد است بايد همان نقاط حساس و كشنده در بدن انسان از قبيل سر دل، پرده ديافراگم يا داخل جناغ سينه و پهلوها كه قابليت ساخت شان از طريق روشهای خاصی كه در بدن سازی كونگ فو ميسر میباشد، تقويت شده و ديگر هيچ نقطهء حساسی در بدن يافت نشود.
------------------------------------------------------------------------------
بنيانگذار کونگ فو توآ (پروفسور ابراهيم ميرزايی) در ســـال 1351 در خصوص بدنســــازی در کونگ فو توآ آنرا بدين شرح توضيح ميدهد:
اصولي که در کونگ فو توآ اهميت دارد، ابتدا شناسايی نقاط حـساس بدن و کـارايي هر کــدام از آنها و نقشــي که مي تواند در بالا بردن توانايــي بـــدن ايفا نمايد مــيباشد. بدنسازي به سه قسمت تقسيم مي شود که عبارتند از:
1- بدنسازي ضربه ای
2- استـفاده از ابزار بــرای بدنسازی
3- بدنسازی و ذن
حال به توضيح هر کدام از انها مي پردازيم:
1- بدنسازی ضربه ای: برای بالا بردن قدرت و استقامت عضلات وارد کردن ضربه بـا استفاده از ضربات دست و پا به نقاط مختلف بدن ميتوان استقامت عضلات در بـرابـر ضربات را افزايش داد.
2- استفاده از ابزار برای بدنسازی: وزنه و ديگر وسايل بدنسازی در ايجاد حجم بدن مـوثر است. ولی استقامت را در برابر عضلات ايجاد نمی کند، قدرت عضلانی را تقويت ميکند و هيچگونه نقشی در استقامــت عضلانی در رزمی ندارد. تکنيکهای دورانی کونگ فو تـوآ پيچش و قفل و کوبش منحصر به فرد آن، تناسب اندام را ايجاد ميکند.
3- بدن سازی و ذن: شناخت بدن و توانايی آن نقش اساسی در بالا بردن بدن و تـقويت آن دارد. ايجاد اعتماد به نفس در برابر مشکلات و تحمل سختيها بدن را در آزمونگاه خود متبلور میسازد و رشد بدن را دو چندان میسازد. آمادگی روحی در تمرينات کــونـگ فو توآ بسيار مهم است.
نظرات شما عزیزان: